Ziua Copilului, sărbătorită la DGASPC

Share dacă ți-a plăcut!

Cei mici sunt mereu în centrul atenției, însă în data de 1 iunie, se vor bucura de surprize și activități deosebite și copilașii mai puțin norocoși. Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, s-a implicat pentru a aduce zâmbete pe fețele copiilor, prin multiple activități.
Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită și în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Conducerea instituției a hotărât că cei mici, merită să fie sărbătoriți cum se cuvine, așadar au organizat mai multe activități, pentru a-i bucura pe copiii din centrele sociale. Fiecare compșex de servicii sociale își va stabili un program de desfășurare a activităților, acestea începând chiar din data de 27 mai. În cadrul acțiunilor este vizată recreerea și socializarea, participarea fiind alături de elevii și preșcolarii din mai multe unități de învățământ. Pe lângă atelierele de pictură și modelaj, concursuri și jocuri, cei mici vor fi vizitați de polițiști și jandarmi, care le vor explica despre echipamentele din dotare și autospecialele de intervenție. Potrivit conducerii instituției, cu ajutorul unor sponsorizări, surprizele vor continua pentru prichindei.
”Sunt organizate picnicuri, beneficiarii serviciilor sociale din subordinea DGASPC Gorj, având posibilitatea, ca de fiecare dată, să se implice în pregătirea unui grătar, să socializeze și să se distreze împreună. În centrele subordonate DGASPC , se vor organiza pentreceri, ei se vor distra pe acorduri muzicale, iar meniul va fi unul de petrecere, copii servind preparate festive, sucuri și tort”, a transmis Laurențiu Claudiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.
Cu sprijinul sponsorilor, cei mici vor primi și cadouri, așa cum este firesc, de ziua lor. În plus, copii vor merge la teatru, dar și la film.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)