Week-end prelungit pentru angajații de la stat

Share dacă ți-a plăcut!

Angajații de la stat vor avea, din nou parte de un week-end prelungit. Luni, de Rusalii, Guvernul a decretat zi liberă, așa că în instituțiile publice nu se va lucra. La Prefectura Gorj, însă va fi asigurată permanența și de această dată, însă funcționarii nu vor fi nevoiți să vină neapărat la lucru, ci numai în situația în care vor apărea evenimente neprevăzute.

Autoritățile din cadrul Prefecturii Gorj vor rămâne în județ cu ocazia sărbătorii Rusaliilor. La nivelul instituției va fi asigurată permanența de funcționari special desemnați în acest sens. Potrivit subprefectului de Gorj, Sorin Arjoca, permanența va fi asigurată, însă de la domiciliu. Subprefectul Sorin Arjoca și prefectul Ciprian Florescu se vor deplasa în județ, acolo unde va fi nevoie, în caz de situații de urgență sau situații speciale.

Ziua de luni este zi liberă pentru bugetari, însă marți activitatea va fi reluată și la Prefectura Gorj, acolo unde este programată o ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență. Vor fi evaluate pagubele produse de precipitațiile din ultima perioadă. Au fost centralizate toate situațiile din teritoriu, iar acestea vor fi analizate marți în ședința Comitetului pentru Situații de Urgență Gorj. Ulterior, vor fi solicitate fonduri de la Guvern pentru acordarea de ajutoare financiare acolo unde este cazul.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)