Weber, susţinut pentru postul de preşedinte al PSD Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

Vicepreşedintele PSD Gorj, Cosmin Popescu, actual preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a anunţat că deputatul Mihai Weber va candida pentru postul de preşedinte al organizaţiei judeţene a social-democraţilor gorjeni. Conform lui Cosmin Popescu o decizie în acest sens a fost luată în urmă cu mai multe săptămâni, împreună cu şefii organizaţiei centrale şi cu senatorul Florin Cârciumaru, liderul filialei judeţene Gorj a PSD.

Deputatul Mihai Weber va fi susţinut de Cosmin Popescu pentru postul de preşedinte al PSD Gorj, în timp ce șeful județului afirmă că va candida pentru postul de preşedinte executiv al partidului. Vicepreședintele social-democrat, Cosmin Popescu afirmă, însă că toate aceste calcule sunt valabile în condiţiile în care Florin Cârciumaru nu va dori să candideze pe unul din posturile de preşedinte sau preşedinte executiv.

Preşedintele CJ Gorj este de părere că în PSD lucrurile se vor stabiliza, în ceea ce priveşte plecările şi sosirile în partid. De asemenea, problemele se vor lămuri şi mai mult, după ce Liviu Dragnea îşi va rezolva problemele pe care le are cu justiţia.

Instanţa supremă a decis astăzi să amâne pentru 8 iunie pronunţarea sentinţei în dosarul în care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea, în legătură cu angajările făcute la DGASPC Teleorman. Anchetatorii cer 7 ani şi jumătate de închisoare pentru şeful PSD.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)