Weber, avertisment pentru social-democrații care își spală rufele în presă: ”Nu agreez astfel de lucruri, se răsfrâng asupra organizației!”

Share dacă ți-a plăcut!

Mihai Weber, avertisment către social-democrații care în ultima perioadă s-au atacat și s-au acuzat reciproc  prin intermediul presei! “Nu agreez astfel de lucruri, se răsfrâng asupra organizației!”, a declarat deputatul care a făcut referire la ultimul scandal legat de sporul de calculator dintre Mihai Prunariu, președintele AJF Gorj și inspectorul școlar general, Ion Ișfan.

Scandalul dintre social-democrații Mihai Prunariu și Ion Ișfan a pornit de la sporul  de calculator al cadrelor didactice, despre care șeful învățământului spune că este ilegal și nu poate fi acordat.

Vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu l-a acuzat recent pe o rețea de socializare pe Ion Ișfan și l-a făcut ”vătaf” pe motiv că refuză să le acorde profesorilor acest drept. Scandalul dintre cei doi social-democrați, i-a nemulțumit, însă pe liderii partidului. Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj anunță acum că vor fi luate măsuri și în cadrul organizației, totul depinzând, însă de verdictul pe care îl va da Ministerul Educației în problema sporului de calculator.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)