Vizează funcții în ministere, dar nu are cine să le ocupe

Share dacă ți-a plăcut!

Social-democrații gorjeni susțin că vizează în continuare funcții în ministerele care vor forma noul Guvern, însă recunosc că duc lipsă de doritori care să acceadă în astfel de funcții. Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj afirmă că se poartă în continuare discuții la nivel central pentru promovarea de gorjeni  în funcții cheie în ministere, nu la conducerea acestora. Parlamentarul Mihai Weber mai spune că social-democrații gorjeni țintesc cel puțin două funcții de secretari de stat, de preferat în ministerele care sunt cu impact în județul Gorj.

Până acum au fost vehiculate mai multe nume de social-democrați gorjeni care să fie propuși la București pentru posturi de secretari de stat. Cele mai multe șanse le-ar avea vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, propus pentru o astfel de funcție la Ministerul Tineretului și Sportului. Alte nume vehiculate au fost cele ale social-democraților  Cristian Toader Pasti și Bebe Viorel Ionică. Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj recunoaște, însă că nu toți ar fi dispuși să părăsească județul pentru o funcție la București, cel mai probabil din cauza instabilității politice din Guvern.

Gorjul are în prezent un singur secretar de stat, pe Andrei Maioreanu la Ministerul Energiei și sunt slabe șansele ca încă un social-democrat gorjean să mai acceadă în acest minister. O recunoaște și deputatul Mihai Weber care spune că ministerul respectiv aparține déjà partenerilor de la ALDE.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)