Vin buletinele de vot pentru europarlamentare şi pentru referendum

Share dacă ți-a plăcut!

Autorităţile din Gorj se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru organizarea alegerilor europarlamentare şi a referendumului pentru justiţie din data de 26 mai. Mâine vor ajunge la Prefectura Gorj buletinele de vot care vor fi depuse sub pază, iar de săptămâna viitoare vor fi repartizate primăriilor din județ.

Reprezentanții Prefecturii Gorj au anunțat că sâmbătă vor sosi la instituţie buletinele de vot. 329.285 de buletine de vot pentru alegerile europarlamentare şi 658.570 de buletine de vot pentru referendum vor fi aduse şi puse sub pază la Instituţia Prefectului.
Buletinele de vot vor fi repartizate săptămâna viitoare primăriilor din judeţ. De asemenea, vor fi aduse şi 1.660 de ştampile pentru votare şi 304.193 de timbre autocolante.

La nivelul judeţului sunt 299.300 de alegători cu drept de vot. În plus a fost completat numărul de preşedinţi de şecţii de votare, acolo unde au existat cereri de retragere. De luni va fi demarat şi procesul de instruire a preşedinţilor şi a locţiitorilor secţiilor de votare.

În Gorj vor fi deschise 332 de secţii de votare la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)