Vin banii pentru personalul angrenat în organizarea alegerilor

Share dacă ți-a plăcut!

Personalul care a fost implicat în organizarea alegerilor europarlamentare și a referendumului din 26 mai își vor primi banii în zilele următoare. Instituția Prefectului Gorj a luat decizia ca fondurile să fie repartizate către primării, iar unitățile administrative teritoriale vor achita indemnizațiile către președinții și locțiitorii secțiilor de votare, precum și către operatorii de calculator.

Reprezentanții Prefecturii Gorj susțin că edilii vor avea întreaga responsabilitate pentru repartizarea banilor pentru personalul care a participat la organizarea alegerilor europarlamentare și a referendumului pentru justiție. Fondurile au fost transferate mai întâi orașelor și urmează comunele, în ordine alfabetică. În cursul zile de mâine toate primăriile din județ vor primi banii pentru plata indemnizațiilor destinate personalului implicat în scrutinul din 26 mai.
Astfel, un președinte de secție va fi remunerat cu 1.067 de lei. Aceeași sumă va fi primită și de către locțiitor, respectiv operatorul de calculator. Un membru al secției de votare este remunerat cu 266 de lei.
În Gorj au funcționat pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum 332 de secții de votare.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)