Verzii vor mutarea Gropii de gunoi

Share dacă ți-a plăcut!

Problema cu care se confuntă cetățenii cartierelor Bârsești, Slobozia și Ursați din Târgu Jiu privitoare la Groapa de gunoi de la periferia municipiului, este adusă în prim plan de liderii Partidului Verde, filiala gorjeană. Adrian Tudor solicită Consiliului Local mutarea depozitului ecologic într-o zonă cât mai îndepărtată de casele oamenilor.

O problemă importantă pentru târgujieni va fi adusă în discuție la nivelul Consiliului Local. Verzii gorjeni vor să inițieze un proiect de hotărâre de Consiliu Local care să îi mulțumească pe locuitorii afectați de mirosul greu de suportat.

Adrian Tudor a subliniat și faptul că apele sunt poluate de existența Gropii de gunoi, iar flora și fauna din zonă, sunt și ele afectate.

De asemenea, organizația politică anunță inițierea unui proces de strângere de semnături pentru  a  depune un proiect de hotărâre în Consiliul Local prin care să fie interzis importul, în județul Gorj, a unor deșeuri din alte județe, indiferent de natura contractuală a acestor activități.

 Adrian Tudor  președinte Partidul Verde 

Totodată, liderul formațiunii politice consideră că greșeala  autorităților locale de a permite aducerea de gunoaie de la Alba Iulia nu mai trebuie repetată.

Copyright Protect ! :)