Unități alimentare amendate în zona turistică

Share dacă ți-a plăcut!

Un restaurant şi un magazin din Baia de Fier au fost amendate de Direcţia Sanitar Veterinară Gorj cu suma de 10 000 de lei fiecare. Printre neregulile constatate s-au numărat depozitarea nesectorizată a produselor alimentare, lipsa plaselor de protecţie împotriva pătrunderii insectelor şi răzătoarelor în spatiul de prelucrare, dar şi colectarea necorespunzătoare a deşeurilor menajere.

Un restaurant din Baia de Fier a fost amendat cu suma de 10 000 de lei pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare, lipsa plaselor de protecţie împotriva pătrunderii insectelor şi răzătoarelor în spatiul de prelucrare, dar şi colectarea necorespunzătoare a deşeurilor menajere.
Aceeşi amendă a primit-o şi un magazin alimentar din Baia de Fier pentru funcţionare fără document de înregistrare sanitar-veterinară.
Direcţia Sanitar-Veterinară Gorj a mai aplicat o amendă săptămâna trecută şi unui restaurant din Polovragi, tot pentru sectorizarea necorespunzătoare a produselor congelate. Şi în acest caz amenda a fost de 10 000 de lei.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)