Un octogenar și-a snopit în bătaie concubina

Share dacă ți-a plăcut!

Reprezentanții spitalului din Muncipiul Motru, au anunțat oamenii legii, îngroziți de starea unei femei care s-a prezentat la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații amănunțite . Aceasta a fost snopită în bătaie de concubinul său, octogenar.
Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, au fost sesizați de reprezentanți ai spitalului din municipiu, cu privire la faptul că o persoană, care pretinde a fi victima unor agresiuni, s-a prezentat la unitatea medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia, în vârstă de 62 de ani, din comuna Văgiulești, a decalarat polițiștilor, că în timp ce se afla la domiciliul său, un conflict a izbucnit din senin între ea și concubinul său. Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, depășise limita consumui de alcool, fapt care l-a determinat să devină violent cu partenera de viață, exercitând acte de violență asupra sa.
Femeia a rămas internată în vederea efectuării de investigații medicale amănunțăite, iar polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care agresorului îi este interzis să se apropie de victimă sau de locuința sa.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)