Un nou scandal între primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Adrian Tudor! Mărul discordiei -o deplasare pe care vicele a anunțat că o va face în China

Share dacă ți-a plăcut!

Un nou scandal a izbucnit între primarul liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și viceprimarul social-democrat Adrian Tudor. De data aceasta miza disputei este deplasarea vicelui Adrian Tudor în China. Acesta a declarat că a fost invitat să participe la un forum international pe probleme de turism. Primarul nu a dorit să îl lase pe viceprimar să participe la eveniment în timpul programului de la instituție și i-a transmis că trebuie să își ia concediu de odihnă, dacă dorește să plece în China. Pe de altă parte, viceprimarul susține că va reprezenta autoritatea locală la manifestarea de 3 săptămâni din China. Astfel, Adrian Tudor spune că a fost nevoit să își facă cerere de concediu, mai ales că avea zile rămase din anii trecuți. Tudor este de părere că gestul edilului este unul de răzbunare la adresa sa, dat fiind faptul că invitația a ajuns la viceprimar în locul primarului.

Replica primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu s-a lăsat așteptată, edilul afirmând că este vorba de o deplasare în scopuri personale care nu are legătură cu activitatea culturală a orașului.

Adrian Tudor spune din nou că Marcel Romanescu tratează primăria ca pe moșia personală și totul are legătură cu posibilitatea ca viceprimarul să devină candidatul PSD la alegerile locale. Adrian Tudor și Marcel Romanescu nu ratează nicio ocazie în a se certa public și a-și arunca vorbe grele de fiecare data când au ocazia. În ultimii doi ani cei doi și-au tot pus poalele în cap și nu găsit o cale de înțelegere.

Rivalitatea și disputele dintre Marcel Romanescu și Adrian Tudor se vor încheia probabil când PSD va nominaliza candidatul la primărie. Este dat ca favorit prefectul de Gorj, Ciprian Florescu. Cu toate acestea, și Adrian Tudor speră să fie nominalizat pentru postul de primar de Târgu Jiu.

Copyright Protect ! :)