Un mort și un rănit în accident la Vârț

Share dacă ți-a plăcut!

Nu există weekend fără accidente de circulație în Gorj. Sâmbătă dimineața, un bărbat de 49 de ani din Rovinari a decedat și un altul de 46 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Evenimentul rutier a avut loc pe raza localității Vârț.

Potrivit poliţiei, într-un moment de neatenție, şoferul a pierdut controlul volanului în timp ce conducea pe DN 66 şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, de pe partea dreaptă a carosabilului. În autoturism se mai afla un bărbat de 46 de ani tot din Rovinari care a fost rănit în urma impactului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a intervenit la faţa locului cu o autospecială pentru descarcerare și  una de intervenţie cu apă şi spumă pentru a-I scoate pe cei doi dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital. Din păcate, şoferul Vasile Iulian Speriatu a murit câteva ore mai târziu din cauza rănilor suferite.  Pasagerul este şi el grav rănit. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)