Un microbuz cu 40 de elevi a alunecat într-un şanţ la Fărcășești, iar la Licurici un elev a fost implicat într-un accident rutier

Share dacă ți-a plăcut!

Vremea rea din aceste zile a generat și incidente în trafic. Un microbuz cu 40 de elevi a alunecat într-un şanţ în această dimineaţă, pe DJ 674 Negomir – Rovinari. Potrivit Poliţiei Gorj, şoferul ajunsese în comuna Fărcăşeşti, iar într-o curbă nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă. Autobuzul a derapat şi s-a înclinat către şanţul de pe marginea şoselei. Niciun elev nu a fost rănit. Conducătorul auto a reuşit în cele din urmă să redreseze autovehiculul şi copiii au ajuns la ore, la Colegiul “Gheorghe Tătărescu”, din Rovinari. Administratorul drumului respectiv, în speță, Complexul Energetic Oltenia a fost sancționat cu 3.045 de lei, după ce anterior mai primise o amendă de 7.250 de lei, tot pentru că nu a asigurat corespunzător deszăpezirea.

De asemenea, un elev în vărstă de 10 ani a ajuns în această dimineață la spital după ce a fost lovit de un microbuz școlar. Acesta a traversat strada printr-un loc nepermis moment în care, din cauza vizibilității reduse a fost lovit de microbuzul condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Din fericire, minorul a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Evenimentul rutier s-a produs pe raza localității Licurici.

Șoferul microbuzului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)