Un medic veterinar pentru primăria Prigoria

Share dacă ți-a plăcut!

În bătălia pentru recâștigarea unor primării de pe raza județului Gorj de către Partidul Social Democrat, a fost lansat astăzi medicul veterinar Lucian Goață pentru fotoliul comunei Prigoria.
Acesta și-a motivat condidatura pe baza nerealizărilor actualei conduceri a comunei, declarând că investițiile din Prigoria s-au datorat guvernării partidului din care face parte.

„Norocul nostru în prezentul mandat a fost că în timpul guvernării PSD, cu ajutorul Consiliului Județean și implicit a domnului președinte Cosmin Popescu, s-a rezolvat o mare problemă a cetățenilor și s-a obținut asfaltarea Drumului Județean Câmpu Mare – Alimpești, drum care străbate comuna Albeni, Prigoria și comuna Alimpești, și va fi finalizat la începutul anului viitor. A fost o investiție mult așteptată de cetățenii comunei Prigoria care întâmpinau probleme în trafic.(…) Și drumul de la Burlani care face legătura între comuna Prigoria și comuna Roșia de Amaradia și drumul de la Bulaci care face legătura cu comuna Bumbești Pițic. În rest, mari realizări nu au fost ale actualei conduceri PNL.”

Candidatul PSD spune că deja și-a format o echipă cu experiență în administrație, creionându-și câteva proiecte pentru comuna pe care vrea să o administreze. Printre acestea se numără reabilitarea sediului primăriei Prigoria, care în prezent se află în clădirea bibliotecii comunale. De asemenea, acesta își dorește și o sală de ședință pentru Consiliul Local, care acum își desfășoară activitatea în săli de clasă.

„Un alt proiect important ar fi introducerea de gaze naturale în comuna Prigoria, un lucru foarte dorit de cetățenii comunei Prigoria și pe care sper să-l și obținem. Proiecte avem pentru fiecare sat în parte.”

În cadrul emisiunii „Audiențe la Primărie”, difuzată în luna iunie, actualul primar al Prigoriei, Iuliana Iliescu, a vorbit despre investițiile din localitate ca fiind în curs de implementare. Proiectul de gaze naturale, a fost demarat, fiind aproape de sfârșitul acordării tuturor avizelor.

„Se va da drumul la un program național de înființare de gaze naturale în mediul rural și sunt convinsă că acest proiect ambițios îl voi duce la bun sfârșit!” – a declarat Iuliana Iliescu

Goață are în plan și asfaltarea ulițelor din satele Călugărasa, Dobrana, Prigoria și Bucșana, dar și construirea unui Cămin Cultural.

Copyright Protect ! :)