Tudor: PSD are nevoie de entuziasm, unii dintre membrii de partid au obosit

Share dacă ți-a plăcut!

Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu consideră că partidul din care face parte ar avea nevoie de un suflu nou, dar și de entuziasm, după episodul de la alegerile europarlamentare, când a înregistrat unul dintre cele mai mici scoruri din istorie. Vicele din municipiu afirmă că, cel mai probabil și electoratul a simțit acest lucru și i-a taxat pe social-democrați la scrutinul din 26 mai.

Adrian Tudor susține că cel puțin la organizația municipală a fost făcută și o analiză, ajungându-se la concluzia că este nevoie de un suflu nou, dar și de entuziasm, după eșecul de la alegerile europarlamentare. “Trebuie implicați oameni noi, probabil unii au obosit și au nevoie de entuziasm”, afirmă vicele din municipiu care a lăsat să se înțeleagă faptul că dacă s-ar fi dorit o schimbare la nivelul PSD Târgu-Jiu, altfel ar fi stat lucrurile acum.

Chiar dacă în municipiul Târgu-Jiu PSD a câștigat alegerile, social-democrații nu se culcă pe o ureche, conștienți fiind că acum se adresează unui nou tip de electorat.

Până una alta, social-democrații gorjeni pregătesc strategia electorală pentru alegerile prezidențiale care vor fi un alt test pentru cea mai mare bătălie de anul viitor, respectiv alegerile locale, dar și cele prezidențiale.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)