Tiberiu Tătaru este noul director al Căminului de bătrâni de la Suseni

Share dacă ți-a plăcut!

Tiberiu Tătaru, fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, a fost numit la conducerea Centrului de asistenţă socială din Suseni, comuna Runcu. Centrul de bătrâni, unde sunt cazate 85 de persoane a mai fost condus de Tiberiu Tătaru.  Acesta se află momentan în concediu de odihnă, după cum a precizat Laurenţiu Diaconescu, directorul interimar al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Tiberiu Tătaru a plecat de la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, după ce a devenit preşedinte al Colegiului fizioterapeuţilor din Gorj. Laurenţiu Diaconescu a precizat că numirea lui Tătaru ca şef al Căminului de bătrâni de la Suseni s-a produs pe 1 decembrie. Centrul de la Suseni se află în subordinea DGASPC Gorj.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, Tiberiu Tătaru avea contractul suspendat la Căminul de la Suseni din perioada în care a devenit manager al Spitalului TBC de la Dobriţa.Ulterior, Tătaru a fost promovat şef al unităţii medicale din Târgu Jiu. Cosmin Popescu susţine că Tiberiu Tătaru merita să revină la vechiul loc de muncă.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)