Tânără violată de niște indivizi care au luat-o la ocazie

Share dacă ți-a plăcut!

O tânără a fost violată de doi bărbați, după ce aceștia au luat-o la ocazie de pe raza localității Florești. Indivizii au insistat ca tânăra să vină cu ei într-o garsonieră din orașul Rovinari, unde au obligat-o să întrețină relații sexuale cu ei.
O tânără a trăit o traumă de neimaginat. Fata, în vârstă de 20 de ani, din comuna Bâlteni, a fost luată la ocazie de trei bărbați pe care nu îi cunoștea, de pe raza localutății Florești. Aceasta dorea să ajungă în comuna Bâlteni, însă tineri au refuzat să oprească, continuânu-și drumul până în orașul Rovinari. Doi dintre bărbați au insistat ca tânăra să meargă cu ei într-o garsonieră de pe raza orașului. De teamă tânăra s-a conformat, însă a trăit trauma vieții sale în momentul în care a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu cei doi necunoscuți. Violatorii au fost identificați de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari, în cauză fiind vorba despre doi bărbați în vârstă de 25 și 34 de ani, din orașul Rovinari și din comuna. Bâlteni Împotriva tânărului de 25 de ani, din Rovinari, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru a fi examinată, însă medicii au stabilit că pe trupul tinerei, nu există urme vizibile ale unor violențe specifice abuzării.

Copyright Protect ! :)