Tâlharul de la o casă de schimb valutar a fost prins

Share dacă ți-a plăcut!

Autorul jafului comis în data de 25 februarie, la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu, a fost prins de polițiști. Bărbatul  a aruncat hainele pe care le purta în ziua tâlhăriei pe Defileul Jiului, indiciu care i-a ajutat pe polițiști să îl identifice.

Polițiștii au reușit să pună mâna pe bărbatul care a atacat o casieriță de la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu. Amintim că în data de 25 februarie, polițiștii erau în alertă, după ce un hoț a reușit să fugă cu aproximativ 7000 de euro din incinta unei case de schimb valutar. Bărbatul a lovit-o pe angajat societății și a amenințat-o pe aceasta cu un pistol de tip airsoft. Femeia, panicată i-a dat banii, iar infractorul s-a făcut nevăzut. Camerele de supraveghere au surprins întreg incidentul, imaginile fiindu-le de ajutor autorităților în depistarea individului care purta un trening tricolor în ziua tâlhăriei. Obiectele vestimentare au fost abandonate pe Defileul Jiului, cel mai probabil în timp ce bărbatul se deplasa spre domiciliul său din municipiul Petroșani, județul Hunedoara.  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, serviciul de Investigații Criminale au pus în executare, două mandate de percheziție domiciliară. Una dintre percheziții a fost făcută în locuința principalului suspect, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Petroșani, iar în cea de-a doua a fost vizată locuința concubiei suspectului, din orașul  Petrila . Imediat după jaf, bărbatul a schimbat o parte din valuta furată la casele de schimb valutar din Petroșani și  Petrila.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și adus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Potrivit unor surse autorul jafului are antecedente penale pentru diverse furturi, iar în vara anului trecut a terminat de ispășit o pedeapsă, fiind eliberat dintr-un penitenciar din Franța. O parte din banii furați de tâlhar au fost recuperați, cât despre arma cu care casierița a fost amenințată, nu se știe încă nimic.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)