Sute de sancțiuni pe drumurile Gorjene

Share dacă ți-a plăcut!

În perioada 1-7 aprilie, polițiștii gorjeni, au desfășurat acțiunea TISPOL Speed, care urmărea respectarea limitei legale de viteză pe drumurile din județ. Șoferii au primit sute de sancțiuni pentru nerespectarea legii.
Oamenii legii au verificat peste o mie de mașini, în cadrul acțiunii TISPOL Speed. Îngrijorător este faptul că peste jumătate dintre șoferii trași pe dreapta, nu respectau normele legale privind limitările de viteză. Aceștia au fost sancționați contravențional de către autorități. 90 dintre sancțiuni au fost constatate cu pistolul radar. Șoferii mai ghinioniști, mai précis 147 la număr, s-au ales cu permisul de conducere reținut.
Conform avertizărilor polițiștilor, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. Și acest weekend s-a dovedit încărcat pentru oamenii legii, care au depistat în trafic mai multe persoane, care conduceau pe drumurile publice autoturisme, fără a deține permise de conducere.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)