Strat nou de zăpadă la Rânca

Share dacă ți-a plăcut!

Iarna s-a întors în forță în zona montană a județului Gorj. Ninge fără oprire încă de nopatea trecută, iar drumarii au intervenit cu șase utilaje de deszăpezire pe tronsonul de drum dintre Novaci și Rânca. În decor, zăpada măsoară în anumite zone chiar și 1 metru. Angajații Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu au împrăștiat zece tone de material antiderapant pentru a menține carosabilul curat și a preveni apariția poleiului.

În zilele următoare angajații Secției de Drumuri Naționale vor fi la datorie, mai ales că mii de turiști vor merge în zona montană a județului Gorj pentru petrecerea de Revelion.

Autoritățile fac apel către șoferii care trec prin zonă să aibă mașinile echipate corespunzător și să respecte indicațiile drumarilor.

Potrivit meteorologilor, până pe data de  3 ianuarie 2018 vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această periuoadă, iar termometrele vor urca, în zona montană chiar și până la 7 grade celsius. De asemenea va ninge slab și se va depune strat nou de zăpadă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)