Spitalul Județean intră în reabilitare

Share dacă ți-a plăcut!

Câteva secții ale Spitalului Județean Tărgu Jiu vor fi reabilitate în perioada următoare. Documentele au fost deja depuse pentru licitația publică, iar, începând cu vara acestui an, se preconizează începerea execuției lucrărilor.
În prezent se lucrează intens la reabilitarea și dotarea cu mobilier a secțiilor Endocrinologie, Cardiologie și Obstetrică-Ginecologie.
Se discută la nivelul Consiliului Consiliului Județean Gorj aprobarea bugetului pentru a introduce în proiect și secțiile Medicală 1, Gastroenterologie și Neonatologie.
De asemenea, și Unitatea de Primiri Urgențe va beneficia de modernizare. Documentația necesară derulării licitației a fost deja înaintată și se așteaptă avizul necesar. Fiind un proiect amplu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, aproximează un termen de 2 ani pentru finalizarea lucrărilor.
Secțiile amintite nu au mai beneficiat de lucrări ample de modernizare în ultimii ani. Recent a fost renovată secția Pediatrie care necesita investiții urgente.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)