Spital plin de microbi, pacienți indignați

Share dacă ți-a plăcut!

Spitalul Județean de Urgență a ajuns să fie considerat de pacienți un focar de infecții și nu o unitate medicală. Secția Medicala II a fost renovată recent, însă doar la intrare. Saloanele sunt tixite de mucegai, iar pacienții se plâng că dușurile nu funcționează. Aceștia acuză conducerea că nu ia măsuri și amenință că își vor face dreptate.  După ce Spitalul Județean de Urgență a fost implicat în multiple scandaluri, conducerea încă nu ia măsuri pentru a remedia situația critică în care se află. Pacienții sunt nevoiți să doarmă în paturi cu saltele defecte, în  frigidere se găsesc colonii de mucegai și rugină, iar așternuturile  sunt aruncate pe podeaua acoperită de mizerie. Pungile de urină ale pacienților atârnă nestingherit lângă paturi, iar băile par a fi necurățate de zile întregi. Coșurile de gunoi devin neîncăpătoare, fiind tixite de deșeuri. Așa arată spitalul groazei din Târgu-Jiu, pe Secția Medicala II, care potrivit conducerii a fost renovată și igienizată recent. Nici cadrele medicale nu se lasă mai prejos, cuvântul ”compasiune”  nefiindu-le cunoscut.Bolnavii se plâng că sunt tratați cu dispreț de către asistente și nimeni nu îi bagă în seamă când au o problemă.

Pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență, sunt indignați de saloanele insalubre în care sunt nevoiți să stea și acuză conducerea că nu ia măsuri. Persoanele internate pe secție primesc de la aparținători sticle cu apă pentru a se spăla, din cauza dușurilor care sunt nefunționale, iar mobilierul din saloane  arată deplorabil.

Corpul de control al ministrului Sănătății  trebuia să vină la Târgu-Jiu, acum două săptămâni, după ce au fost sesizate mai multe nereguli, însă nu a mai venit, pe motiv că au fost constatate problem mai urgente în alte spitale din țară.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)