Spectacole pentru târgujieni în luna august

Share dacă ți-a plăcut!

Stagiunea de vară a Teatrului Dramatic Elvira Godeanu  din Târgu Jiu continuă și luna aceasta cu noi evenimente dedicate publicului de toate vârstele.  În fiecare weekend vor fi organizate spectacole atât pentru copii, cât și pentru adulți. 

Weekend-ul acesta târgujienii s-au bucurat de spectacolul susținut de actorii Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu. Dacă sâmbătă copiii au fost invitați la piesa „Mary Poppins”, duminică, „Îndrăgostiții din Ancona” au făcut deliciul publicului la Grădina de Vară Nelu Dumitru din municipiu.

La sfârșitul acestei săptămâni, pe 8 și pe 9 august, iubitorii de teatru sunt invitați la încă două evenimente culturale. Sâmbătă, copiii vor putea viziona „Prostia omenească – Soacra cu trei nurori” în regia lui Andrei Mihalache, începând cu ora 20:00. Duminică, spectacolul „Dacă dragoste nu e..” va fi jucat pe scena Teatrului de Vară Nelu Dumitru din Târgu Jiu, de la ora 20:30.

Intrarea este liberă, însă spectatorii trebuie să rezerve un loc în prealabil. De asemenea, este obligatorie purtarea mășii și păstrarea distanțării sociale.

Copyright Protect ! :)