Spectacol pentru copii în aer liber

Share dacă ți-a plăcut!

Teatru de păpuși Pinocchio din cadrul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu organizează un spectacol pentru copii în aer liber. „Păcălici și minciunel” va avea premiera miercuri, 24 iunie, la ora 11:00 în incinta Teatrului de Vară din Târgu Jiu.

Copiii sunt invitați să asiste la primul spectacol dedicat lor din acest sezon estival care va avea loc la Grădina de Vară. O poveste muzicală, dinamică și antrenantă, piesa „Păcălici și miaunel” va capta atenția copiilor atât prin decor și păpuși bine realizate, cât și prin scenariul captivant.

Povețele pe care copiii le vor învăța de la personaje sunt legate de faptul că minciuna nu duce la ceva bun, ci trebuie să fie corecți și juști cu cei din jur.

Piesa este scrisă și regizată de regizată de actrița Cornelia Diaconu. Din distribuție fac parte: Alina Mornea, Adelina Popescu, Daniela Rednic, Andreea Urlan și Liliana Uscătescu.

Dacă vremea va fi nefavorabilă, spectacolul va fi amânat și reprogramat ulterior.

Rândurile pe care spectatori vor putea sta vor fi semnalizate prin marcaje de culoare VERDE. În cadrul rândurilor marcate pentru spectatori, distanța față de următorul spectator sau grup de spectatori, aparținând aceleași familii, va fi de 3 scaune, echivalentul a 2 metri.

Accesul în incinta Teatrului de Vară se va face pe poarta principală – strada Vasile Alecsandri, nr.53, iar ieșirea se va realiza pe poarta secundară – spatele Casei de Cultură.

Intrarea este liberă, însă spectatorii sunt rugați ca dacă prezintă simptome de răceală, strănut sau  tuse să rămână acasă. De asemenea, aceștia trebuie să poarte mască și să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)