Spațiile pentru mărțișoare vor fi trase la sorți

Share dacă ți-a plăcut!

Târgul de mărțișoare va începe în perioada următoare, așadar comercianții s-au grăbit să depună cererile pentru a obține un spațiu în zona centrală unde să își poată valorifica produsele. Până acum un număr de peste 160 de agenți economici și-au exprimat dorința de a ocupa un loc special amenajat în acest sens. Unii dintre aceștia au încercat să obțină chiar mai multe corturi, astfel autoritățile locale vor analiza minuțios toate cererile pentru ca fiecare comerciant să obțină un spațiu. De asemenea, pentru a se evita favoritismele, aprobarea solicitărilor se va face prin tragere la sorți.
În cazul în care fiecare cerere va beneficia de un spațiu, există posibilitatea ca ulterior, comercianții să beneficieze de mai multe corturi. De asemenea, la fel ca și în ceilalți ani, va fi amplasată o prelată deasupra corturilor, pentru a fi ferite de eventualele precipitații din luna martie.
Totodată se are în vedere și organizarea unui eveniment în data de 5 martie pentru sărbătorirea femeilor. Locația spectacolului depinde de condițiile meteo din acea perioadă, iar artiștii care vor concerta sunt deocamdată necunoscuți.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)