Șoferi fără drept

Share dacă ți-a plăcut!

Trei tineri, printre care și un minor, au acum dosar penal după ce au fost identificați de către polițiști conducând pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, ori având acest drept suspendat.

Polițiștii din Târgu Cărbunești au depistat ieri în trafic un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un moped pe DC 47 Sterpoaia, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Tot fără permis de conducere a fost depistat vineri și un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Baia de Fier. Acesta conducea un autoturism pe strada Valea Pietrei din localitatea de domiciliu, când a fost oprit și verificat de polițiștii orașului Novaci.

Ambii șoferi au acum dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sâmbătă, unei șoferițe din Motru i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiuni rutiere. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, conducea un autoturism pe strada Mărului din Motru, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având acest drept suspendat.

Copyright Protect ! :)