Șoferi depistați sub influența alcoolului

Share dacă ți-a plăcut!

Weekendul ce tocmai s-a încheiat nu a fost lipsit de evenimente rutiere cauzate de șoferi băuți la volan. Trei conducători auto au acum dosar penal, unul dintre aceștia provocând și un accident în comuna Bălești.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Bălești a provocat un accident pe raza localității. Conducând pe DN 67 Tămășești din direcția Cornești către Târgu Jiu, acesta a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus, în aceeași direcție de mers, de către o tânără în vârstă de 20 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, însă doar în cazul bărbatului a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

Și polițiștii orașului Turceni au depistat un șofer băut la volan. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Bâlteni, care a fost oprit de către oamenii legii la intersecția drumului național 66 cu drumul comunal 48 Piscuri. Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un alt tânăr în vârstă de 27 de ani din orașul Țicleni a fost depistat de către polițiștii orașului Târgu Cărbunești în timp ce conducea pe strada Eroilor din localitate, iar în urma testării a rezultat o alcoolemie de 0,44 mg/l.

Toți cei trei s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)