Șofer beat, mașină distrusă

Share dacă ți-a plăcut!

Un eveniment rutier, s-a petrecut ieri, în Drăgoieni, chiar în apropierea sediului ISU Gorj. Șoferul a scăpat ca prin minune dintre fiarele contorsionate. Oamenii legii au rămas încremeniți când au constatat că șoferul cascador, era băut criță.

Un șofer, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Mașina a fost distrusa, însă, din fericire, conducătorul auto a scăpat fără leziuni grave și nu a necesitat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a ieșit dintre fiarele contorsionate, clătinându-se pe picioare. Polițiștii au rămas muți de uimire când au constatat că etilotestul a fost dat peste cap în momentul testării. Aparatul a arătat o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
”În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului. Totodată, i-a fost ridicat permisul de conducere!, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.
Potrivit polițiștilor, în momentul testării, șoferul a fost nevoit să sufle de mai multe ori în aparatul etilotest, pentru ca acesta să poată măsura alcoolemia.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)