Situaţie explozivă la Primăria Rovinari. Liberalii anunţă că instituţia condusă edilul Robert Filip denunţă fapte din mandatul tatălui său, Dorin Filip

Share dacă ți-a plăcut!

PNL Gorj a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că primarul din Rovinari, Robert Filip, a început să denunţe posibile fapte penale care au avut loc în mandatul tatălui său la Primăria Rovinari.

Astfel, un serviciu din instituţia condusă Robert Filip a depus o plângere penală la procurori împotriva fostului viceprimar Laurenţiu Chivu. Sesizarea vizează activitatea de la Serviciul Apă Canal Salubritate în perioada 2012 – 2017. Este perioada în care la Primăria Rovinari se afla şi primarul Dorin Filip, potrivit purtătorului de cuvânt al PNL Gorj, Denisa Şuţă.

Liberalii mai susţin că în sesizare sunt înşirate o serie de infracţiuni. Denunţul vizează infracţiuni de corupţie, abuz în serviciu, trafic de influenţă, uz de fals. Denisa Şuţă a precizat că este vorba de un contract de închiriere încheiat între PNL Rovinari şi Serviciul Apă Canal Salubritate.

Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj a mai spus că, potrivit sesizării, nu ar fi existat o partidă pentru utilităţi şi că nu ar fi fost încheiat un contract. Prin urmare nu ar fi fost achitate taxe către primărie, se susţine în plângere. Ar fi consumat, prin urmare, fără drept, apă din reţeaua publică, se mai precizează în sesizarea penală.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)