Sistemele de canalizare din Târgu Jiu, reabilitate

Share dacă ți-a plăcut!

Autorităţile locale vor continua investiţiile în ceea ce priveşte modernizarea reţelei de canalizare din municipiul Târgu Jiu. Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a declarat că au fost prevăzute fonduri atât pentru canalizarea menajeră, cât şi pentru canalizarea pluvială din municipiu.

Potrivit autorităților din Târgu-Jiu au fost întocmite proiecte pentru reabilitarea sistemului de canalizare menajeră pentru patru cartiere de locuinţe. Este vorba de cartierele unde au fost constatate deficienţe în funcţionarea sistemului de canalizare. Sunt vizate cartierele Republicii – Smârdan, Comuna din Paris, Popa Şapcă şi Theodor Aman.

În faza de proiectare mai sunt investiţii privind reabilitarea canalizării în cartierul Teilor – Agriculturii. De asemenea,  mai sunt vizate cartierele Castanilor, 1 Decembrie, fostă Olteţului, precum şi alte cartiere cu probleme.

O altă investiţie la sistemul de canalizare este pe strada Olari, Hidrocentralei. Aici sunt probleme cu apele pluviale. Prin lucrarea respectivă se va regla sistemul de preluare a apelor pluviale între partea de nord a municipiului şi zona centrală.

Raul Chiriac a mai spus că pe străzile Ulmului şi Zambilelor vor beneficia de canalizare pluvială nouă. Lucrările urmeză să înceapă în câteva zile.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)