Sediul Transloc „dezolant“, iar curtea, depozit de deșeuri

Share dacă ți-a plăcut!

Imagini dezolante în interiorul clădirii unde își are sediul societatea Transloc, cea care asigură transportul în comun pe raza municipiului Târgu Jiu și se află în subordinea Primăriei Târgu Jiu.
Aici dai cu ochii de pereți mucegăiți, tencuială căzută și de toalete greu de descris cu instalații sanitare învechite, dar care se presupune că trebuie să deservească întreg personalul angajat.
Ion Săvoiu, consilierul personal al noului director Transloc, Mihai Paraschiv, a declarat în cadrul emisiunii „Invitatul Zilei” de la Radio Omega, că nu există canalizare, iar, în parcarea angajaților, se găsesc tot felul de deșeuri, cum ar fi haine, sticle, plase și alte materiale.
Săvoiu a mai precizat că toate aceste lucruri sunt aruncate de către persoanele de etnie romă, care au locuințele chiar lângă gardul societății. Mai mult decât atât, poarta locuintei acestora se deschide în interiorul unității Transloc, lucru anormal, dar tolerat de vechea conducere. Pentru ca peisajul să fie complet, în curtea instituției apar zilnic și câinii fără stăpân, care răscolesc deșeurile depozitate în cautarea hranei.

Odată cu venirea lui Mihai Paraschiv la conducerea societății Transloc, au început să se producă și ceva schimbări în bine, a precizat Emilia Broscaru, secretara instituției, care lucrează de aproximativ 40 de ani în această unitate.
Emilia Broscaru a mai precizat că birourile din sediul Transloc au altă imagine, unele geamuri au fost schimbate, și, mai mult decât atât, a fost modernizată și o încăpere, în care să fie organizate ședințele zilnice.

Directorul Transloc, Mihai Paraschiv, a declarat, pe de altă parte, că din cele 32 de mijloace de transport pe care le deține societatea în prezent, se poate „mândri” doar cu 10 dintre ele, restul fiind într-o stare avansată de degradare.

Conducerea Transloc s-a gândit să preia mijloace de transport funcționabile din alte orașe, dar care au fost scoase din uz datorită înlocuirii lor cu unele noi.
Pâna în luna noiembrie 2019 în fruntea societății a fost Vasile Căilean, care acum ocupă funcția de director tehnic.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)