Se apropie ”Zilele Elvira Godeanu”

Share dacă ți-a plăcut!

Se apropie cu repeziciune Festivalul de Teatru ”Elvira Godeanu”, care vor debuta în data de 4 mai, ajungând la cea de-a 18 ediție. Organizatorii promit surprize, anunțând că de această dată conceptul va fi diferit față de cel din anii trecuți, tocmai datorită aniversării majoratului festivalului.
Zilele ”Elvira Godeanu” se vor desfășura pentru a 18-a oară, festivalul de teatru anunțându-se inedit. Organizatorii promit că piesele jucate pe scena Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”, vor cuceri publicul, fiind unele dintre cele mai calitative spectacole, majoritatea premiate la nivel național. Marți, 16 aprilie, teatrul își arată sprijinul și în cazul umanitar al micuței Elisa, când se va organiza și o strangere de fonduri pentru salvarea acesteia.
Zilele ”Elivra Godeanu” poartă această titulatură în cinstea patroanei spirituale a teatrului cu același nume.
Biletele și abonamentele la teatru vor fi scoase la vânzare de luni, pentru spectatorii care își doresc să fie siguri că vor ave locurile rezervate la spectacolele de amploare. Publicul se poate bucura de prețuri speciale, cu ocazia sărbătorilor Pascale. Zilele ”Elvira Godeanu” se vor încheia în data de 6 iunie.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)