Scandalul de la CSM a fost stins. Bălăeţ îşi poate începe activitatea

Share dacă ți-a plăcut!

Noul directorul al CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, îşi poate începe activitatea la Clubul Sportiv Municipal. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna contractul de mandat cu Robert Bălăeţ. Acesta va conduce CSM pentru următorii trei ani de zile, în baza contractului semnat cu primarul din Târgu Jiu.

După cum se cunoaşte, a trecut mai bine de o lună de zile de când Robert Bălăeţ a câştigat concursul pentru postul de director, organizat de primărie. Consilierii locali din majoritatea PSD-ALDE şi primarul liberal nu s-au înţeles în ceea ce priveşte procedura de semnare a contractului. În cele din urmă a fost aprobat un proiect de Hotărâre prin care a fost validat rezultatul concursului. Secretarul Primăriei Târgu Jiu, Grigore Jianu, a confrmat că acum sunt îndeplinite condiţiile pentru semnarea contractului.

Marcel Romanescu susține în continuare că îşi doreşte ca noua entitate să funcţioneze cu un număr minim de salariaţi, iar fondurile să fie orientate cu prioritate către activităţile sportive. Pe viitor se va pune cel mai probabil în discuţie fuzionarea Clubului Sportiv Pandurii, condus de Mihai Prunariu, cu structura care va fi condusă de Robert Bălăeţ.

La rândul său, viceprimarul municipiului  Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că majoritatea din Consiliul Local a aprobat rezultatul concursului. Deși social-democrații nu au fost de acord cu modul în care a decurs procedura de stabilire a unui director pentru Clubul Sportiv Municipal, în cele din urmă s-a ajuns la un comprimis şi entitatea sportivă va putea să funcţioneze.

Scandalul de la CSM este așadar pe cale să se încheie astăzi, însă nu și conflictul dintre vicele Adrian Tudor și primarul Marcel Romanescu. Social-democratul l-a atacat din nou pe edilul liberal că a ținut blocată activitatea clubului mai bine de un an de zile și i-a reamintit acestuia că majoritatea PSD-ALDE este cea care a iniţiat proiectul, dar și cea care a găsit soluţiile pentru funcţionarea CSM.

Robert Bălăeț a câștigat concursul pentru șefia CSM în luna februarie, însă nu a mai fost validat pe funcție, din cauza neînțelegerilor dintre consilierii locali PSD-ALDE, care au majoritate în Consiliul Local și primarul liberal Marcel Romanescu

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)