Scandalagiul din Novaci, 60 de zile control judiciar

Share dacă ți-a plăcut!

Bărbatul care a provocat un scandal de amploare pe raza localității Novaci a fost prezentat Parchetului novăcean cu propunere de arestare preventivă.

În urma continuării cercetărilor effectuate de către polițiștii gorjeni ca urmare a conflictului din data de 20 iunie de pe terasa unei unități comerciale din orașul Novaci , bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, bărbatul se afla la o masă cu alți localnici, unde au consumat băuturi alcoolice, între aceștia izbucnind un conflict, pe fondul unei datorii.

Discuţiile în contradictoriu au continuat, acestea degenerând în insulte, iar bărbatul de 35 de ani și un altul, de 64 de ani și-au adresat reciproc acuze, iar primul l-ar fi amenințat pe cel de-al doilea că îi va da foc la locuință, în noaptea respectivă.

În continuare, bărbatul în cauză a luat mai multe sticle de pe masă, pe care le-a aruncat în direcția bărbatului de 64 de ani, provocându-i leziuni.

Din cauza scandalului iscat, toate persoanele prezente în local au ieșit afară, în drumul public, iar în aglomeraţia creată, conflictul între cei doi a continuat, conflict în care au intervenit şi alte personae.

În același context, bărbatul de 35 de ani a luat o ţeavă metalică, a lovit două personae în zona capului și a piciorului.

Conflictul a continuat într-un magazin din localitate până la intervenţia poliţiștilor sosiți la fața locului.

Față de bărbat procurorii au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile, în ciuda propunerii de arestare preventivă a polițiștilor novăceni.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)