Scandal ca la ușa cortului între Romanescu și Banța

Share dacă ți-a plăcut!

Scandal între liberalii Marcel Romanescu și Victor Banța: “L-aș putea da afară mâine de la organizația municipală, dar nu vreau să-i crească valoarea, vreau să rămână zero barat”, afirmă liderul PNL Târgu-Jiu. “Romanescu face declarații mizerabile care îl se dezbracă de caracter”, susține la rândul său Victor Banța, care ieri trăgea un semnal de alarmă pe o pagină de socializare că podul de la pasarelă stă să cadă, punând în pericol viața cetățenilor. Deranjat de postarea colegului său de partid, astăzi Marcel Roamanescu, primarul din Târgu-Jiu s-a dezlănțuit și l-a făcut cu ou și cu oțet pe fostl prefect de Gorj, Victor Banța.

Scandal ca la ușa cortului între liberalii Marcel Romanescu și Victor Banța! Mărul discordiei: podul de la pasarelă. După ce fostul prefect de Gorj, Victor Banța a tras un semnal de alarmă pe o rețea de socializare că principala intrare în oraș reprezintă un pericol pentru cetățeni, din cauză că se află într-o stare avansată de degradare, primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a luat foc. “Banța este un om lipsit de scrupule “, atacă edilul din Târgu-Jiu care îi reproșează acestuia că, din poziția de consilier județean, s-ar fi putut implica mai mult dacă și-ar fi dorit cu adevărat reabilitarea pasarelei, în loc să vină cu critici.

Marcel Romanescu nu s-a oprit, însă aici cu replicile acide la adresa consilierului județean.” Pentru mine Victor Banța este zero barat din punct de vedere politic”, afirmă edilul care susține că , în scurta perioadă în care a fost prefect de Gorj, liberalul nu s-a făcut remarcat decât prin amantlâcurile pe care le-a practicat în Instituția Prefectului.

Romanescu îl amenință pe Banța inclusiv cu demitearea de la Organizația Muncipală a PNL Târgu-Jiu, în condițiile în care acesta nu are nicio valoare.

Victor Banța, afirmă, în schimb că declarațiile pe care le face Marcel Romanescu, nu fac altceva decât să îl dezbrace de caracter.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)