Salarii consistente pe contracte de două ore la Pandurii

Share dacă ți-a plăcut!

Situații incredibile ies la iveală pe zi ce trece la clubul Pandurii de când acesta a intrat în insolvență. De data aceasta este vorba despre salariile unor angajați ai Complexului Energetic Oltenia, dar și ai Primăriei Târgu Jiu, remunerări pentru contracte de două ore.

Daniel Drăgoi, economist la EMC Roșia și consilier economic la Clubul Pandurii, Vasile Bobei, jurist al CEO și consilier juridic la Pandurii și Ion Rădoi, angajat al clubului dar și al Direcției pentru Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu sunt cele trei personaje ale căror venituri de la clubul aflat în insolvență sunt destul de mari dat fiind faptul că este vorba de contracte pe două ore și dată fiind situația financiară extrem de grea prin care trece Pandurii.

Astfel, pentru două ore de muncă pe zi, Daniel Drăgoi beneficiază de 2100 de lei salariu brut, Vasile Bobei de 1800 de lei, iar Ion Rădoi 2500 de lei salariu vrut.

Ștatele de plată cu salariile celor trei au început să circule în mediul online, cei mai nemulțumiți fiind membrii galeriei Pandurii. Vali Peptenatu, liderul suporterilor, este cu atât mai nemulțumit de situație cu cât, spune el, la intrarea în insolvență a clubului, conducerea CEO și-a retras angajații care aveau concenții civile cu clubul.

”La intrarea în insolvență Laurențiu Ciobotărică a retras toți angajații CEO care aveau convenții civile cu Clubul Pandurii (pe 2 ore). Este vorba despre Dorin Ioana, director economic la Pandurii și șef corp control CEO, Tudor Constantin, magazioner echipament Pandurii și lucra și în administrație la CEO, Dodoi Mihai, antrenor la Centrul pentru Copii și Juniori și în administrație la CEO, Padureanu Eugen, antrenor la Centrul pentru Copii și Juniori și în administrație la CEO și Golea Marin, numit administrator special la Pandurii de către AGA, lider sindical și care și-a suspendat contractul de muncă de la CEO.

Conducerea actuala a CEO, directorul general Sorin Boza, nu stie pentru ca nu i s-a adus la cunostinta ca mai are angajati in cadrul companiei cu doua servicii, acestia din urma nedeclarandu-si al doilea loc de munca.”

Share dacă ți-a plăcut!

Leave a Reply

Copyright Protect ! :)