S-a trezit cu vecinul beat în curte, care l-a luat la bătaie

Share dacă ți-a plăcut!

Un bărbat a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută, ieri, după ce un vecin a intrat fără drept în curtea acestuia și l-a luat la bătaie. Pe lângă oamenii legii, la fața locului s-a mai deplasat și o ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale, persoanei vătămate.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, au fost apelați de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Bălești, care ar fi fost agresat de către un vecin. Oamenii legii, au efectuat o cercetare la fața locului și au stabilit că un tânăr, în vârstă de 29 de ani, ar fi depășit limita consumului de alcool și a pătruns fără drept, în curtea locuinței apelantului. Din cauza stării de ebrietate, acesta l-ar fi agresat pe propietar, însă nu i-a provocat leziuni vizibile . Un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj s-a deplasat la locuința victimei, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat să fie transportat la spital
” Din cercetările efectuate de poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, s-a stabilit faptul că un tânăr, de 29 de ani, din aceeaşi localitate, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței părţii vătămate, unde ar fi exercitat acte de violenţă asupra acesteia, fără a-i produce leziuni vizibile”, a transmis Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violenţe, cercetările continuand sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)