Rupere de nori la Târgu-Jiu!

Share dacă ți-a plăcut!

Ploaia torențială de seara trecută a creat noi probleme la Târgu-Jiu. Mai multe străzi au fost inundate, iar grindina care a căzut doar câteva minute a inundat beciul unei locuințe, pompierii intervenind pentru evacuarea apei.

A fost rupere de nori seara trecută la Târgu-Jiu! Străzile au fost inundate, iar grindina a căzut fără încetare câteva minute bune. De asemenea, parcarea mall-ului din Târgu-Jiu a fost din nou inundată, iar în oraș canalizarea nu a mai făcut față din cauza precipitațiilor abundente. Oamenii din oraș au postat imagini cu grindina care a căzut în localitate, dar și cu străzile inundate din Târgu-Jiu.

De precizat că două curți au fost inundate și în această dumineaţă pe străzile Merilor si Solidarității din municipiul Târgu-Jiu. Pompierii au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei.
Totodată, în urma precipitațiilor abundente căzute aseară și noaptea trecută pe teritoriul județului Gorj pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea mai multor situații de urgență generate de inundații.
Până târziu în noapte, s-a acționat cu mijloacele din dotare și cu echipaje specializate pentru evacuarea apei acumulate în mai multe gospodării situate pe străzile Victor Daimaca, Merilor, Solidarității, Viitorului și Mărgăritarului, din municipiul Târgu-Jiu precum și pe strada Stolojani, din orașul Turceni.
În acest moment nu mai există situații de urgență generate de inundații, dar
județul Gorj se află sub avertizare cod galben de vreme rea, până duminică, la ora 10.00, fiind anunțate perioade cu instabilitate atmosferică, ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie și izolat grindină.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)