Rotaru, la un pas să piardă șefia Direcției de Patrimoniu:”Dacă nu se conformează, voi lua în calcul posibilitatea de a-i cere demisia”, susține primarul Marcel Romanescu

Share dacă ți-a plăcut!

Marian Rotaru, șeful Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, la un pas să își piardă funcția. Potrivit primarului din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu activitatea acestuia este evaluată în acestă perioadă, iar în cazul în care acesta nu se va conforma și nu își va schimba atitudinea, există posibilitatea ca edilul să îi ceară demisia. Primarul Romanescu susține că a purtat deja o discuție cu șeful de la Patrimoniu și l-a atenționat că va suporta consecințele dacă nu respectă sarcinile care i se tresează.

Primarul Marcel Romanescu susține că are mai multe nemulțumiri legate de modul în care Marian Rotaru își desfășoară în prezent activitatea la Direcția de Patrimoniu.

Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu, din Primăria Târgu Jiu a intrat pentru a doua oară în  Comisia de disciplină care analizează o sesizare care vizează o deplasare a acestuia la Petroşani. Prima dată,  Marian Rotaru a scăpat doar cu o mustrare primită din partea comisiei de disciplină din cadrul primăriei, după ce şi-a pus subalternii să îi cosească în grădina casei de la Lelești.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)