Romanescu, varianta de rezervă a PSD la Primăria Târgu-Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, nu mai este atât de vehement la adresa primarului liberal din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, despre care spunea recent că doar visează la un nou mandat. Mihai Weber a admis faptul că în lipsa unor candidați viabili, partidul nu va exclude chiar o candidatură a lui Romanescu pe lista PSD pentru fotoliul de primar de Târgu Jiu.

Deși susține că el personal nu a purtat până acum niciun fel de discuții cu Marcel Romanescu pe tema candidaturii din 2020, Mihai Weber a declarat că, dacă sondajul de opinie care va fi realizat de partid nu va reuși să găsească și un candidat cu șanse, atunci nu este exclusă nici varianta ca Marcel Romanescu să fie rezerva PSD pentru alegerile de anul viitor.

Deocamdată, liderul PSD Gorj anunță noi sondaje de opinie la Târgu Jiu și la Motru pentru verificarea unor potențiali candidați. Este vorba de persoane din PSD care și-au manifestat interesul pentru o candidatură, dar și din afara partidului. Peste cinci nume au fost incluse în sondaje atât la Târgu Jiu, cât și la Motru, susține liderul social-democraților gorjeni care a anunțat că în maxim două săptămâni vor fi anunțate și rezultatele măsurătorilor.

Printre cei vehiculați că au intrat în sondaj pentru Târgu Jiu se numără viceprimarii Aurel Popescu, Adrian Tudor sau Ciprian Florescu, prefectul de Gorj. La Motru, în sondaj ar fi fost incluși viceprimarul Cosmin Morega, directorul UATAA Motru, Eugen Corcoață, sau Constantin David, directorul Carierei Roșiuța.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)