Romanescu şi Tudor, divergenţi

Share dacă ți-a plăcut!

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi viceprimarul Adrian Tudor nu reușesc de ceva timp să colaboreze nici măcar instituţional. Este motivul pentru care edilul şef a decis recent să îi mai ia din atribuţii lui Adrian Tudor, responsabil cu domeniul cultură la nivelul primăriei. Tudor i-a reproşat primarului că va cheltui 5000 de euro pentru concertul lui Marcel Pavel, de 1 Martie la Sala Sporturilor.

Marcel Romanescu a declarat, în schimb  că primăria este prea săracă să îşi umple calendarul de evenimente care nu îşi au rostul. Se preferă manifestări mai ample, pe tot parcursul verii pentru a atrage turişti.

Romanescu susţine că târgujienii nu sunt mulţumiţi de ceea ce a fost organizat până acum în municipiu, în ceea ce privește evenimentele de orice fel. Așa că de acum înainte, viceprimarul Adrian Tudor va avea doar posibilitatea să îşi exprime punctele de vedere la şedinţele operative, dar nu va mai lua decizii de natură organizatorică. Acesta insistă că locuitorii oraşului şi oamenii de cultură îşi doresc o altfel de agendă în ceea ce privește manifestările publice.

La rândul său, viceprimarul Adrian Tudor îl critică pe primar că ia toate deciziile fără să se consulte cu nimeni, în ciuda faptului că nu stăpânește domeniul culturii.

Adrian Tudor i-a reproșat din nou astăzi primarului din Târgu-Jiu că se cheltuiesc foarte mulţi bani pentru spectacole care nici măcar nu au avut priză în rândul publicului. Vicele din municipiu a reamintit de concertul susținut de Inna la Târgu-Jiu pe 1 Decembrie, care, în ciuda faptului că a costat foarte mulți bani, a lăsat de dorit.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)