Romanescu: Se încearcă blocarea investiţiilor din Târgu-Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Marcel Romanescu, atacuri la adresa reprezentanţilor PSD şi Aparegio Gorj pe care îi acuză că încearcă blocarea unei investiţii de pe raza municipiului. Este vorba de reţeaua de canalizare de pe strada Bicaz, edilul din Târgu Jiu precizând că se fac presiuni inclusiv la nivel de ministere pentru blocarea unor investiţii.

Edilul susține, însă că nu este singurul blocaj de acest fel pe care îl încearcă cei de la PSD, acesta precizând că la fel au stat lucrurile și în ceea ce privește investiţia CEZ de pe strada Calea Eroilor. După cum a precizat Marcel Romanescu în momentul de faţă se încearcă blocarea investiţiei la reţeaua de canalizare de pe strada Bicaz, deşi există toate autorizaţiile necesare.

Edilul din Târgu Jiu a afirmat că se fac presiuni inclusiv la nivel de ministere pentru blocarea unor investiţii. Romanescu susține, însă că viitorul guvern va face demersuri pentru ca persoanele din instituţiile publice din Gorj care sunt responsabile de încălcarea legii să fie trase la răspundere.

Marcel Romanescu a menţionat că a fost avertizat chiar de persoane din PSD, despre faptul că se încearcă un blocaj în ceea ce privește realizarea anumitor investiții în municipiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)