Romanescu s-a fotografiat cu liderii PSD, după mitingul PNL

Share dacă ți-a plăcut!

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute cu doi lideri importanți ai Partidului Social Democrat. Este vorba despre Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Cei trei s-au și fotografiat împreună, iar poza, care a fost postata de Claudiu Manda pe pagina sa de socializare a stârnit imediat reacții.

Primarul liberal al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că nu este niciun fel de problemă că a fost fotografiat săptămâna trecută alături de doi social-democraţi de frunte. Este vorba de Olguţa Vasilescu, consilier al premierului Dăncilă şi Claudiu Manda, candidat PSD la alegerile europarlamentare.
Marcel Romanescu a precizat că a fost vorba de întâlnirea de 21 de ani de la absolvirea facultăţii, iar fotografia în care a apărut alături de cei doi social-democrați nu are nicio conotație politică. Edilul a precizat că se cunoaşte cu foarte multă lume şi că anumite lucruri ar trebui să fie considerate normale.
Fotografia respectivă avea un comentariu potrivit căruia Marcel Romanescu ar fi un băiat bun, dar că a greşit partidul, în opinia lui Claudiu Manda.

Edilul afirmă că nu a ascuns niciodată că se cunoaşte că oficialul din PSD, cei doi fiind colegi de facultate. Potrivit şefului PNL Târgu Jiu, întâlnirile au loc anual şi nu au legătură cu activitatea politică a niciunuia dintre participanţi.

Fotografia respectivă a strâns în câteva ore sute de like-uri și comentarii. Printre cei care au apreciat această poză se regăsește și senatorul PSD, Florin Cârciumaru.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)