Romanescu: PNL fără viziune, USR – campanie inedită

Share dacă ți-a plăcut!

PNL trebuie să își schimbe strategia dacă vrea să câștige recâștige încrederea electoratului, este mesajul lansat astăzi de președintele PNL Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, acesta criticând conducerea centrală a partidului pentru faptul că nu se consultă cu organizațiile din teritoriu, atunci când lansează candidați pentru diferite poziții.

Marcel Romanescu și-a criticat propriul partid pentru lipsa de viziune și a lăudat USR pentru că a dus o campanie inedită la alegerile europarlamentare mai mult pe rețelele de socializare. Romanescu susține că acest gen de campanie modernă a ajutat USR să obțină un scor care a surprins pe toată lumea.

Marcel Romanescu afirmă că USR-ul a dat o lecție serioasă la alegerile europarlamentare chiar și celor mai mari partide de pe eșichierul politic și spune că dacă nu vor învăța din greșeli, atât PSD, cât și PNL, riscă să devină istorie și să piardă serios din electorat.

Romanescu a reproșat, din nou conducerii centrale a PNL că nu lasă mână liberă organizațiilor să ia decizii la nivel local, în ceea ce privește susținerea unui anumit candidat .

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)