Romanescu nu montează bradul de Crăciun până nu ia aviz de la juriştii primăriei

Share dacă ți-a plăcut!

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, se teme că dacă va instala bradul ecologic de Crăciun în valoare de 100.000 de euro se va alege cu dosar penal. Edilul aşteaptă ca juriştii instituţiei să îl lămurească dacă are voie să monteze sau nu pomul de iarnă. Bunul respectiv ar putea să fie pus sub sechestru în dosarul în care ANAF a constatat un prejudiciu de 3 milioane de lei, în dauna Primăriei Târgu Jiu, la contractul de împodobire a oraşului de sărbători, din anul 2010. Mai multor directori din primărie le-a fost imputat prejudiciul respectiv.

Romanescu are şi varianta unui brad natural, dacă cel ecologic nu va fi disponibil, autoritățile fiind nevoite să angajeze pe ultima sută de metri o firmă de specialitate care să monteze instalaţiile pentru iluminatul de sărbători.

Primăria Târgu-Jiu a contestat în instanţă raportul ANAF, iar directorii speră să scape de plata sumelor care le-au fost imputate de primarul Marcel Romanescu. Se doreşte chiar angajarea unei case de avocatură care să reprezinte instituţia în instanţă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)