Romanescu, noi atacuri lansate la adresa conducerii PNL Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu-Jiu lansează noi atacuri la adresa conducerii PNL Gorj, dar și a unora dintre colegii de partid care s-au poziționat de partea liderului Dan Vâlceanu. Romanescu se află de mai mult timp în conflict cu președintele organizației județene a PNL Gorj, cei doi nereușind să se pună de acord în ceea ce privește activitatea și deciziile politice.

Marcel Romanescu, edilul din Târgu-Jiu, alături de alți primari din PNL au fost luați la ochi de conducerea organizației județene, din cauza neimplicării în campania electorală de la alegerile europarlamentare. Aceștia ar urma să fie trași la răspundere în următorul Birou Permanent Județean, fiind amenințați inclusiv cu excluderea din partid, așa cum s-a întâmplat în alte organizații din țară. Marcel Romanescu se numără printre liberalii care au adus, cel puțin în ultima perioadă, numeroase critici la adresa partidului, acesta cerând la un moment dat chiar demisia președintelui Ludovic Orban. Cu toate acestea, însă, edilul din Târgu-Jiu spune că nu se teme de eventualitatea în care partidul va decide o măsură în cazul său.

Romanescu afirmă că, oricum o parte din acuzațiile pe care le-a lansat au fost făcute în interiorul partidului, la o întâlnire la care s-au reunit toți liberalii din țară.

Cu toate că în ultima perioadă au existat numeroase speculații privind plecarea lui Marcel Romanescu din PNL, edilul din Târgu-Jiu susține că își dorește să rămână în continuare în partid. Dacă ar trece la altă formațiune politică, Romanescu și-ar pierde mandatul, însă dacă va fi exclus din partid, acesta își va putea duce mandatul de edil până la capăt.

Primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu a pierdut alegerile europarlamentare în municipiu, conducerea PNL Gorj reproșându-i acestuia că nu s-a implicat suficient în campania electorală. În schimb, Romanescu a pus eșecul pe seama faptului că nu a avut un candidat de la Târgu-Jiu pe lista de la europarlamentare, chiar liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu opunându-se unei astfel de varianate.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)