Romanescu: Fără blaturi câștigam alegerile

Share dacă ți-a plăcut!

Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu-Jiu pune din nou tunurile pe organizația județenă a partidului, după ce liberalii au pierdut alegerile europarlamentare în municipiu. “Fără blaturi se puteau câștiga alegerile la Târgu-Jiu”, afirmă acesta repoșându-i președintelui PNL Gorj, Dan Vâlceanu că, dacă accepta ca un gorjean să fie desemnat candidat la europarlamentare, situația ar fi fost cu totul alta.

Marcel Romanescu a lansat noi atacuri la adresa liderului PNL Gorj, Dan Vâlceanu pe care îl vede principalul vinovat de pierderea alegerilor. Romanescu îi reproșează acestuia că dacă ar fi acceptat candidatura unui gorjean, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. Liderul PNL Târgu-Jiu găsește inadmisibil faptul că nu s-a dorit acest lucru și la Gorj și spune că alte organizații din țară care au avut candidați proprii, nu au dat greși.Totuși, susține liderul PNL Târgu-Jiu, echipa pe care o coordonează a dat dovadă de unitate și implicare, fapt care a făcut ca PSD să bată la limită PNL în alegerile de duminică.

Pentru că nu a avut niciodată susținerea PNL Gorj, Marcel Romanescu afirmă că doar s-a antrenat la alegerile europarlamentare alături de echipa sa de la municipiu. Edilul din Târgu-Jiu este sigur că va câștiga un nou mandat la alegerile locale din 2020, indiferent dacă va avea sau nu susținerea organizației județene. Messi încă nu a intret în teren, a fost un meci amical, în care am preferat doar să mă antrenez, afirmă Romanescu, acesta precizând că are o strategie care îi va aduce un nou mandate de primar la Târgu-Jiu.

În acest timp, social-democrații tot încearcă să găsescă un candidat care să intre în competiția de la Primăria Târgu-Jiu. Florin Cârciumaru, vicepreședintele PSD Gorj afirmă că odată câștigate alegerile europarlamentare în municipiile Târgu-Jiu și Motru, social-democrații au șanse să recâștige cele două primării, dacă vor știi să se organizeze.

PSD a bătut la limită PNL, la Târgu Jiu obținând 23,81%, cu un procent mai mult decât PNL, care s-a situat la 22,61%.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)