Romanescu îi cere demisia lui Ludovic Orban

Share dacă ți-a plăcut!

Președintele PNL Targu Jiu, Marcel Romanescu îi cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, după ce acesta a declarat că nu i se pare normal că cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit.
Liderul PNL Târgu-Jiu consideră că acesta nu mai reprezintă valorile și principiile liberale, motiv pentru care ar trebui să plece de la conducerea partidului.

Marcel Romanescu are multe să-i reproșeze liderului PNL, totul culminând cu declarațiile de acum ale lui Ludovic Orban. Într-un interviu acordat astăzi presei locale, Marcel Romanescu s-a dezlănțuit și i-a reproșat lui Ludovic Orban inclusiv faptul că îi tratează cu indiferență pe liberalii din teritoriu, neținând cont de opiniile acestora. Romanescu i-a reproșat astăzi lui Ludovic Orban inclusiv faptul că, deși a promis că nu îl va da afară din partid pe consilierul local, Mihai Paraschiv, nu s-a ținut de cuvânt, dar și de faptul că nu a acceptat ca un gorjean să fie susținut la alegerile europarlamentare.

Liderul PNL Târgu-Jiu consideră că PNL a pierdut alegerile europarlamentare în municipiu, din cauză că liberalii din teritoriu nu sunt lăsați de conducerea centrală să își stabilească o strategie proprie, deși cunosc cel mai bine situația de la nivel local. Liderul PNL Târgu-Jiu a dezvăluit și faptul că, atunci când se afla în birou la șeful său de partid, acesta l-a tratat cu maximă indiferență.”Eu vorbeam cu Ludovic Orban și el se juca pe calculator”, afirmă Romanescu deranjat de atitudinea sfidătoare cu care a fost tratat de liderul PNL.

“Când vii cu o asemenea declarație fără să te consulți cu nimeni, însemnă că ești sinucigaș”, afirmă Romanescu, acesta fiind de părere că mii de IT-isti din România ar pleca la muncă în străinătate dacă s-ar aplica propunerea lui Ludovic Orban.

Sâmbătă, la Medias, Ludovic Orban, președintele PNL a declarat că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)