Revelionul Solidarității la Casa Iris

Share dacă ți-a plăcut!

Anul acesta Revelionul Solidarității, acțiunea pe care autoritățile locale o organizau pentru persoanele sărace din municipiu va avea loc doar pentru asistații de la Casa Iris. Reprezentanții Primăriei au luat această decizie tocmai pentru că în anii trecuți, foarte mulți dintre cei care se înscriau pentru a participa la eveniment se răzgândeau în ultimul moment, fapt ce ducea la risipirea fondurilor alocate special pentru această acțiune. Persoanele fără adăpost sau care au fost părăsite de cei dragi vor avea parte de un meniu tradițional în noaptea dintre ani.

La Casa Iris, sunt cazate în prezent, 18 persoane dintre care trei mămici cu doi copii. Prețul meniului de Revelion  este de 12 lei de persoană. În cazul în care numărul celor care vor trece pragul centrului în aceste zile va crește, reprezentanții municipalității vor fi pregătiți cu suficiente porții de mâncare.

Nu doar asistații de la Casa Iris se vor avea parte de beneficii în această perioadă ci și târgujienii care mănâncă la cantina de ajutor social din municipiu. Astăzi au primit porțiile de mâncare pentru următoarele șase zile.

La cantina de ajutor social din municipiu mănâncă zilnic, 116 persoane. 20 dintre acestea efectuează și ore de muncă în folosul comunității pentru mâncarea pe care o primesc.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)