Revelionul persoanelor cu dizabilitati

Share dacă ți-a plăcut!

120 de persoane cu dizabilităţi şi aparţinătorii acestora au participat joi seara la o petrecere care marchează trecerea într-un nou an.

Evenimentul a avut loc la Centrul de zi „Christian“ pentru persoane cu handicap din Târgu Jiu. Revelionul persoanelor cu dizabilităţi a fost organizat de către Centrul de zi „Christian“ şi Asociaţia Persoanelor cu Handicap din Oltenia.

Persoanele cu dizabilităţi s-au putut distra fără să se simtă stânjenite de privirile celor din jurul lor, în cazul în care acest eveniment ar fi avut loc într-o altă locație. Muzica a fost  asigurată de Robert Gavrilescu, Neluţu Trandafir, ambii cântăreţi aflaţi în scaunul cu rotile, precum şi de cunoscuta solistă Cristina Olteanu, alături de fiul ei, Robert Olteanu.

Daniel Andrei, directorul Centrului de zi Christian, a precizat că organizarea revelionului a fost dorinţa persoanelor cu dizabilităţi care frecventează centrul.  Produsele oferite au puse la dispoziţie, prin sponsorizare, de diferite firme.

De asemenea, fiecare persoană a plecat acasă cu câte un borcan de miere oferit de către Vasile Tufiş, o persoană cu dizabilităţi care este un apicultor pasionat:

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)